PERKHIDMATAN PINDAH & PASANG ASTRO

HARIZAMRRY ENTERPRISE (SA0394658-K)

Sukar mendapatkan installer?

Caj terlalu mahal?

servis lambat?

Saya ada penyelesaiannya….

Servis yang ditawarkan:

1. Pemasangan baru
2. Pemasangan sedia-ada
3. Pindah dan pasang
4. Upgrade to Beyond

Bulan Mac, harga pemasangan baru telah direvise oleh pihak Astro. Harga adalah seperti berikut:

PEMASANGAN adalah

BEYOND – RM60 (harga terkini Feb 2017)

PVR -RM100

PEMASANGAN BARU:

  • Maklumat yang diperlukan adalah Nama penuh, No I/C, Alamat pemasangan dan No. Telefon untuk dihubungi..pakej astro yg dikehendaki beserta  salinan I/C berwarna depan dan belakang.Umur 21 tahun keatas sahaja layak memohon. Umur kurang dari 26 tahun, mohon attach sekali dengan bil utility(Whatssap ke no: tel- 0192100068)

Package atau channel dan senarai harga, sila rujuk di bawah:

Nota: Pastikan anda tiada baki hutang akaun terdahulu sekiranya ingin melanggan kerana akan menyukarkan proses permohonan akaun.

2949 Rate Card 2014 FA

2949 Rate Card 2014 FA

pakej 2

 2. SERVIS PEMASANGAN ASTRO SEDIA_ADA
-Harga sekitar Lembah Klang dari RM100 (Beyond/Njoi)
– PVR RM150

3. SERVIS PINDAH DAN PASANG
– Harga sekitar lembah Klang dari RM150 (beyond/Njoi).
– PVR RM200

4. UPGRADE TO BEYOND
-Maklumat yang diperlukan adalah Nama penuh, No account astro,No Kad pengenalan, Telefon, No Smart Card dan No siri Decoder.

 

 

Sila Hubungi segera untuk temujanji di talian 0192100068

69 thoughts on “PERKHIDMATAN PINDAH & PASANG ASTRO

  1. salam,

    sy nak tau kalau sy promote customer yg ada prob nak pasang astro kat umah (pindah,rosak etc) ,ada komisen tak? sy cuma boleh daftar pendaftaran baru utk astro je tp ada gak terima call dari org yg ada prob nk pasang astro sbb pindah rumah cuma klu prob tu sy takde kuasa…harap beri maklumbalas..tq

  2. saya nak mintak penjelasan kepada pihak astro atau wakilnya,saya ada membuat pilihan pekej mustika 3 saluran digantikan kepada saluran sukan,tetapi kenapa saluran discovery / geogarfi / animal planet tiada dapat saluranya? sedangkan saya hanya menukar satu saluran saja.

  3. Kalau nak pindah rumah// Maksudnya buka dan pasang di rumah baru berapa caj? Dari Kg Pasir rumah flat ke Bangi rumah teres..

  4. encik zamri,

    saya memerlukan khidmat relocate dish dari seksyen7 kota damansara ker seksyen 9 kota damansara juga, dlm berapa chargenya untuk relocate and setting ?

  5. saya memerlukan khidmat relocate dish dari TTDI jaya ke ALAM budiman, dlm berapa chargenya untuk relocate and setting ?

    hazman 0162179906

  6. Saya duduk di bandar putra permai. Memerlukan khidmat pemasangan piring astro kerana baru pindah. berapa kos?

    terima kasih.

  7. Salam.

    Saya nak bertanya saya ada decorder astro cuma saya nak gunakan decorder astro itu untuk 2 TV,saya ada beli IR receiver tapi dah cuba pasang dan tak dapat2.Boleh ke anda memberi perkhidmatan pemasangan IR receiver tersebut sekian.

    tERIMA kASIH

  8. salam, saya dok kat kajang and nak pindah ke prima damansara. perlukan perkhidmatan pindah, pasang and set signal. agak2 berapa service charge yg sedara letak?

  9. Jika pasang dish dengan cable (piring astro) termasuk tune signal tanpa decoder, brape charge dikenakan?

  10. Kalau servis pasang dish astro boleh buat ke kalau tapak n skru2 die takde… Aritu pindah rumah, ilang ntah ke mana.. Brp ye harga? Area rawang country homes..

  11. Salam..aku punya kes pulak..piring astro n dekoder ada amik..pastu tapak piring x de amik..pastu cable dulu install..pkai kabel yg sedia ada kt appartment…boleh x tolong quote harga utk tapak disc astro, kabel and installation skali…area Taman Meru Indah, Kapar…

  12. Salam, saya pindahkan decoder Beyond dari Melaka ke Bangi, pindah rumah. Saya ada 2nd decoder di Melaka yang guna bila sama, dua dish. Skrg mungkin sbb angin kuat atau hujan saya tak dapat signal di Bangi. Nak call ASTRO tak boleh sebab saya pindahkan tanpa kebenaran. Boleh repair tak dish saya di Bangi. Saya call tadi tak jawab. TQVM

  13. sy dok kat wangsa maju,Jika pasang dish dengan cable (piring astro) termasuk tune signal tanpa decoder, brape charge dikenakan? sbb nak pakai skybox

  14. Salam. rumah saya dah pasang astro beyond, mula2 ada 2, dapat 50% utk akaun bawah. tapi dah off yang bawah. Dulu saya ada juga 2 tapi jika atas tukar channel bawah pun tukar juga. Saya nak on balik cara ini, boleh buat ke ? TK. Faezah.

  15. Sy dh ade set astro..sy perlukan perkhidmatan utk psgkan astro di presint 5 putrajaya. Berape ye kos..wayar semua ade. Tq

  16. sy kt area putrajaya. dah ada astro.sblm ni gne centralised dish.skg nk pasang dish biasa tp kne gne besi 7 kaki utk extend kan dish disbbkan sy duk di apartmen.bpe cas yg dikenakan yer?

  17. Hi
    Saya dah beli Decorder HD PVR luar negara Videocon D2h, Satelite channel dari India sekali dengan Documentary, English movie package dan banyak lagi dalam HD, boleh tak datang ke rumah saya untuk pemasangan decorder baru tu dengan tuning dish sekali. Rumah saya adalah rumah terecce di Kajang. Tolong sebutkan caj sekali. Terima Kasih.

  18. salam nak tanya upah pasang njoi set brp pasang dish complete smpi blh tgk..kotak dish ada lg…. sy duduk taman botani klang,
    barang2 dalam kotak full set ada..sbb xpnh guna…..

  19. Salam saya dah ada njoi cuma naknsetting dish piring tu je berapa ekk rumah saya di ampang taman bakti.. Boleh call saya urgent 011-21212421

  20. Salam.. Sy nak tanya, ada sesiapa buat perkhidmtan pasang dish astro tak area penang.. Batu kawan. Sy beli piring astro n nk pasang skybox.
    Fadhli: 0124477559

  21. As salam..boleh sy tau brape kos relocate dish dri country homes rawang ke banting sbb sy bru pindah..balas 019-3304108

    Tkasih

  22. Salam tuan,

    Berapa cas utk pemasangan semula piring astro c/w setting di TTDI Jaya Shah Alam?…piring astro ni…saya bawa dari Kedah…terima kasih…

  23. Helo saudara,
    saya ada pasang astro di rumah saya. Kini.saya nak pasang splitter supaya boleh menerima siaran bagi 2 tv. Boleh ke saudara buat. Kalau boleh berapa bayarannya?

  24. saya nak pindah rumah minggu ke lembah maju pandan indah….set astro sya da buka…sya memerluukan org pasang semula set astro sya…tolong hubungi saya segera…019 538 1867

  25. sy nk pasang wiring astro sahaja dahulu utk persediaan sbb sy sedang reno rmh jadi ada sebahagian wiring astro yg akan ditanam.Boleh tak dtg dan pasangkan secepat mungkin dan berapa chargenya.Sy di are aman putri sg buloh.

  26. Salam,

    Kalau saya dah Ada piring astro Njoi, cuma nak mintak Tolong pasangkan piring tersebut di bumbung + nak Beli decoder Njoi boleh ke?

  27. Assalam tuan…astro saya mengalami signal unavailable dari 31 ogos 2016 sehingga hari ini. Report dah di buat tiada technician datang. Boleh bantu?

  28. Astro beyond nie asyik hang up je pastu auto reboot dan kalau tak keluar huruf c lah dan tah aper2 tah. Reset dekoder pun sama dan aper masalah nyer tu… Kasi tau sikit.

  29. Piring astro rosak. Saya pindah rumah baru.Boleh ke datang ke rumah pasang astro beyond dirumah dan pasang piring baru. Terima kasih.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s