Mari Belajar Asas Forex

E-Book Asas Belajar Forex menggunakan Platform Marketiva.. E-Book ni aku beli melalui orang yang aktif bermain forex. Melalui panduan yang diberi dalam E-Book ni, aku akhirnya mencuba sendiri pengalaman bermain forex. Aku mulakan dengan modal USD 80 je…Boleh la kalau nak untung sikit-sikit. Minggu pertama aku bermain aku untung USD 90 ..tapi minggu kedua aku rugi banyak jugak la lebih kurang USD 40 ..sebabnya aku lupa nak set stop loss semasa pergi bercuti kat kampung…So aku kena start balik la cari keuntungan..Tapi takpe , ni baru langkah permulaan..untung rugi ni memang dah biasa dalam bisnes…Kalau nak berjaya berani la ambik risiko.

Dare to be different..

Ingin memilikinya..masuk sini…http://www.harizamrry.cc.cc/s1p_BASIC_FOREX_EBOOK_Malay_Language_238137