PowerNest perkenalkan produk sarang burung layang-layang

ne_13.1

SAIFUL NIZAM bersama produk keluarannya, PowerNest yang menggunakan ekstrak sarang burung layang-layang di Ipoh baru-baru ini.


IPOH – Sain Group Corporation Sdn. Bhd. (Sain Group), pengeluar minuman kesihatan berasaskan ekstrak sarang burung layang-layang PowerNest, yakin produk keluarannya itu akan mendapat sambutan baik daripada masyarakat khususnya kaum Melayu di negara ini.

Pengurus Besarnya, Saiful Nizam Ahmad Nadzri berkata, misi itu mampu dicapainya memandangkan syarikat tersebut telah berjaya menjual produk yang berada di pasaran sejak tahun lalu sebanyak 10,000 kotak dan kini mengunjurkan ia mencecah sehingga 20,000 kotak dalam tempoh tiga bulan akan datang.

Antara faktor kejayaan produk tersebut ialah penerimaan masyarakat Melayu yang telah mengetahui mengenai keberkesanan serta khasiat sarang burung layang-layang.

“PowerNest merupakan cara terbaik untuk orang ramai menikmatinya kerana kami mengeluarkan produk yang telah dicampurkan dengan ginseng bagi memudahkan orang ramai mendapat khasiat daripadanya.

“Kami mengakui bahawa sarang burung layang-layang sangat terkenal dan sebelum ini ia hanya diminati di kalangan masyarakat Tionghua, tambahan pula kesukaran mendapatkan sarang terbaik selain proses penyediaannya yang rumit menyebabkan ramai yang tidak berpeluang merasainya,” katanya kepada Kosmo! di sini baru-baru ini.

2 thoughts on “PowerNest perkenalkan produk sarang burung layang-layang

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s