Kursus Ternakan Cacing Tanah Secara Komersial

Borang Pendaftran.

Borang Daftar bulan Julai dan Ogos 2008

Objektif kursus ini adalah untuk memberi pendedahan kepada peserta tentang teknik-teknik penternakan cacing tanah dan pasaran cacing tanah secara komersial.

MEGA VIEW HOTEL, KUANTAN PAHANG
26 JULAI 2008

PRESCOTT HOTEL, KLANG SELANGOR
09 OGOS 2008

YURAN : RM450.00 / SEORANG
Cara pembayaran:
Kiriman Wang / Wang Pos atas nama AZR AGRO CENTRE

Bayaran melalui bank ke dalam akaun Maybank (No akaun: 5120 5300 4926)
Atas nama AZR AGRO CENTRE

* Bayaran melalui cek tidak akan diterima

Sebarang pertanyaan, sila hubungi ibu pejabat 03-31803994/95/96 atau (012-2204795) En Naza dan (012-2232436 ) Puan Nurul.

6 thoughts on “Kursus Ternakan Cacing Tanah Secara Komersial

  1. Assalamualaikum

    Saya sedang mencari kursus ternakan cacing yg akan diadakan di Kuantan. Bila saya google hari ni… dah terlepas.

    Terima kasih saudara.

  2. Saya tengah cari jalan nak ilangkan hama pada cacing saya, tensen tengok hama berkeliaran. Dah cuba macam macam, jika sesape ada cara yangs esuai, sila email saya di http://wormsavenature.blogspot.com/ ni web saya buat nak bagi info kepada sesape yang berminat nak tau pasal perniagaan cacing. Ada bahasa melayu and english version.

  3. Saya berminat untuk mengikuti kursus ternakan cacing. Mohon jasabaik untuk menghubungi saya jika kursus tersebut diadakan. No. tel 019-3880288. tq

  4. saya nak tanya jika masih ada lagi kursus yg diadakan di klang. klu ada boleh tak pihak anda mengubungi saya di talian 0193656491. terima kasih

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s