PROGRAM KURSUS DAN LATIHAN TEKNIKAL MARDI

Kat sini aku letak borang kursus dan program yang dianjurkan oleh Mardi untuk tahun 2007. Dekat website Mardi pun boleh download borang tersebut. Percuma je..Hari tu aku ada memohon kursus dengan Jabatan Haiwan pasal kursus penternakan lembu. Borang dah isi dan submit dekat main opis di Putrajaya…tapi hampeh jawapan pun tak dapat..dah berbulan dah…Malas betul lah pegawai gomen kat sana nih…Entah proses ke tidak borang aku tu…Gaji depa dah naik, kerja still hampeh jugak…Macamana la sektor awam ni nak berdaya saing..Sorry ya kalau ada staff gomen baca blog aku ni & terasa kat lubuk hati tu…Maksud aku cuma segelintir je yang bersikap macam tu…hehehe

Download kat sini: Borang Kursus dan Jadual Latihan tahun 2007 anjuran MARDI

3 thoughts on “PROGRAM KURSUS DAN LATIHAN TEKNIKAL MARDI

  1. nak tanya ckit boley?awak yg mintak kursus tu ada buat solat hajat mintak pd Allah x?kita smua ni manusia ajer!!xde power apa2pun!!kalo Allah dah buat keputusan awak dpat xpayah borang pun awak boleh dapat!kalo Allah x izinkan 1ribu borang pun tak boleh buat apa2?kan?

  2. Bro… Kita berbincang tentang borang permohonan bro kita ni tak dpt jwapan. Klu tak dpt kasi tau la. Bukan senang bro kita nak gi putrajaya. Kerja tu kan ibadah.. so gomen staf ni pun kena la jaga tgungjawap masing2. Soal smbayag hajat tu terpulang. Tp usaha tu kena ada. Klu tak submit borang, mcmana nak dpt kursus.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s