Tadi baru aku ada call Pusat Latihan Jabatan Perkhidmatan Haiwan Cermin Kiri, Jerangau, Terengganu. Saja nak tanya pasal kursus yg dijalankan…Pegawai kat sana cakap tahun ni kursus ayam/itik tak dapat dijalankan pasal takde permintaan…cuma 2-3 orang je memohon. Kalau ikutkan jadual memang ada..

Saja nak panjangkan cerita, kalau nak diadakan jugak ..atleast kena ada 20 orang…baru boleh buat…Kursus ni percuma je..penginapan disediakan sebab aktiviti malam pun ada..peserta kat digalakkan menginap luar kawasan.. Tempat kursus ni sebenarnya dekat je ngan kampung aku..kekeke

aku dah banyak kali memohon kat sana…hampeh satu pun takde jawapan..tu pasal la nak gak tahu sebabnya..

So kat sini aku nak ajak le member2 yang berminat join kursus ni…kita buat satu team..atleast dapat kumpul 20 orang… hantar borang permohonan beramai-ramai. Lepas tu tanya feedback pegawai kat sana..Nak lagi menyakinkan depa kat sana…hantar surat rasmii…amacan?? ada berminat ke tak??

Kalau nak harap aku sorang…sampai bila pun tak berkursus macam ni…Kalau kat Melaka tu kena tunggu queqe…beratus2 yg memohon katanya…Satu lagi depend pegawai kat sana la nak rekemen ke tidak..

Sapa2 nak join tu leh la tulis nama dan cara mudah utk dihubungi kat ruangan komen ya….kita kumpul sampai cukup 20 org…Yang lain2 tu biar aku usahakan…Aku akan update dari semasa ke semasa utk letak nama peserta tu..Sbb aku yg berminat aku latak nama aku dulu la..

Nama Peserta:

Nama Peserta yang berminat:
1. Harizamrry Mohammad
2. aduka001
3. aduka002
4. daud1
5. wakil daud2
6. wakil Pak Rhoma1
7. wakil Pak Rhoma2
8. mcommerce
9. Mohd Zafri
10. Nik Said
11. senangin
12. g2growth
13. wan77
14. pozi 019 9154296
15. yasen 013 9551675
16. cabelcash
17.zerocool
18.masalaina
19.WAN ZAIHANA BT WAN YUSUF
20.Norita safian
21.Nizam abu bakar
22.shahrol 0173267736
23.azrol
24.mariadi
25.izzuanddy
26.mohd zafri859
27.Subri
28. Wani/hp: 012-9605212

update pada 10/01/08

About these ads